tuincenter-michiels-grastuincenter-michiels-2tuincenter-michiels-grondbewerkingtuincenter-michiels-4tuincenter-michiels-5tuincenter-michiels-contactformVector Smart Object2tuincenter-michiels-locationtuincenter-michiels-mapmarkertuincenter-michiels-openinghours
Heropening winkel vanaf 12/05.

Beste klanten,

Wij zijn verheugd terug te kunnen heropenen ! Wij willen dit echter op een veilige manier doen waarvoor wij ons 100% inzetten en vragen ook een inspanning van jullie. Hou daarom rekening met onze maatregelen.

* Basismaatregelen : Hou rekening met de basismaatregelen. Mensen die ziek zijn blijven thuis, respecteer de veiligheidsafstand van 1.5m, was of desinfecteer uw handen regelmatig, nies of hoest in uw elleboog, betaal elektronisch.

* Beperkte toegang tot onze winkel : er worden maximum 5 klanten in de winkel toegelaten.

* Geen toegang tot werkplaats en magazijnen : om uw en onze veiligheid te garanderen zijn werkplaats en magazijnen niet toegelaten voor klanten.

* Winkel alleen : winkel alleen en breng enkel hulp mee die nodig is voor het in- en uitladen. Voor uw en onze veiligheid kunnen wij u hiermee nu niet verder helpen.

* Hersteldienst : hou rekening met langere wachttijden voor herstellingen. Niet dringende onderhoudsbeurten kan u beter nog even uitstellen.

* Telefoon contact : dit zal beperkter zijn afhankelijk van de drukte. U kan altijd een mail sturen naar info@tuincentermichiels.be en dan proberen we u zo snel mogelijk verder te helpen.  

 

Wij danken u voor uw begrip en wensen iedereen een goede gezondheid toe,

Het Michiels Team

Onze merken


Merken
Merken

Onderhoud & herstellingen

Alle tuinmachines die we verkopen, onderhouden en herstellen we ook.


Meer over onderhoud & herstellingen

Promoties

Extra kortingen voor elke seizoen.

Menu